Poslovna misija

Marka Lorencic Bauservice stoji već više od 25 godina za tehniku + servis za građevinskog profesionalca! Svakog dana imamo zadovoljne klijente na osnovu orijentacije za proizvod i servis – i to ne samo u Austriji, već i u velikom dijelu centralne i istočne Evrope.

Korist, koju nudimo građevinskom profesionalcu, nastaje na osnovu obimnog asortimana građevinskih mašina, građevinskog pribora i posebnih građevinskih materijala, kao i usluga visoke servisne kvalitete. Naši saradnici u Lorencic-servisnim centrima nude inovativna kao i individualna rješenja. Prije svega njihovo stručno znanje i angažman čine nas dugoročno pouzdanim partnerom za naše klijente.

Dipl.-Ing Walter Pacher, CEO Lorencic

Naša poslovna misija


Marka Lorencic Bauservice stoji za tehniku + servis za građevinskog profesionalca!

Kao internacionalno vodeće preduzeće za trgovinu i usluge, LORENCIC nudi sveobuhvatan asortiman proizvoda i izvrsno savjetovanje.

Zbog najveće orijentacije na proizvode i servis, mi smo prvi kontakt za naše klijente. Kvalitet u našem radu, dokazano stručno znanje i tehnička kompetencija stvaraju osnovu za to.

Prodaja, servis, popravak i iznajmljivanje slijede preko našeg servisnog centra. Naši proizvodi i usluge su dostupne brzo i jednostavno.

Dugogodišnje iskustvo i blizina klijentima stvaraju sigurnost i povjerenje.

Naš odnos prema klijentima, dobavljačima i saradnicima formiran je na osnovu iskrenog poštovanja, angažmana i odgovornosti.

Najveću vrijednost polažemo na međusobnu podršku i ljubaznost u međusobnom ophođenju. Svaki pojedinac doprinosi cjelini svojim profesionalnim postupanjem.