Posao & Karijera

Lorencic Bauservice nudi više od samo jednog radnog mjesta!

Kao vodeći trgovački koncern za građevinske profesionalce u centralnoj i istočnoj Evropi, Lorencic Bauservice nudi brojne interesantne poslovne izazove i mogućnosti u našim raznim područjima poslovanja – bez obzira da li započinjete karijeru u strukovno obrazovanju, nakon više škole ili želite da ojačate naš tim nakon završetka studija.

Mi znamo – naši saradnici su veoma važan stub za uspjeh kompanije Lorencic Bauservice. Zbog toga polažemo veliku vrijednost na lični razvoj svakog pojedinca i pružamo mogućnost da se stvari pokreću i preuzme odgovornost.

Od pojedinačnih ideja i mišljenja do dalekosežnih mjera za poboljšanje zadovoljstva klijenata: U kompaniji Lorencic Bauservice priznajemo, poštujemo i nagrađujemo Vaš lični angažman i cijenimo timski rad i razmjenu ideja. Kao saradnik Lorencic Bauservice možete svaki dan da budete ponosni na ono što smo zajedno dostigli.

Posjetite portal o karijeri direktno u zemljama gdje je zastupan Lorencic i saznajte više o svim otvorenim radnim mjestima!

Wir stellen ein: